EXPLOZIV! DRAGNEA, la un pas să fie BĂTUT de Blaga. Acuzații INCENDIARE la NIVEL ÎNALT: „ESCROC ORDINAR!”

Liderul PSD, Liviu Dragnea, este acuzat că și-a însușit în mod fraudulos mai multe lacuri din preajma orașului Alexandria încă de pe vremea când era membru PD.

Profesorul universitar Liviu Sătaru, fost primar al Reșiți și lider PD și PNL, a povestit despre o ședință a PD avută loc în sediul din str. Modrogan, în 1998.

„Pe când eram secretar general adjunct al PD-ului, domnul Vasile Blaga nu a mai rezistat și ca să nu-l ia la bătaie a ieșit din sediu. El era prefect de Teleorman și președintele organizației era Adi Videanu. Adi Videanu mi-a spus că dacă nu-l terminăm pe ăsta ne face de râs, ne aduce numai prejudicii, că și-a însușit niște lacuri, că a tras cu pușca după unii care au venit să pescuiască. Și-a însușit lacurile fără documente, fără acte, doar cu acte de corupție, că e profund corupt. Am luat decizia să-l excludem atunci pe domnul Dragnea”, a spus Liviu Spătaru pentru expressdebanat.ro.

El a mai povestit că a fost nevoit să conduca ședința pentru că Vasile Blaga a părăsit sala din cauza lui Dragnea.
„Pentru mine nu e nicio noutate. E un escroc ordinar! E un hoț, nu am niciun fel de dubii. Nu va rămâne nici în fruntea PSD-ului, nici în libertate, indiferent cât se chinuie să modifice legile Justiției. Dacă îi ieșea referendumul, el a doua zi venea cu OUG pentru modificarea legilor Justiției cum voia el. Asta era marea lui dorință, marea lui miză”, a mai povestit Spătaru.

Loading...