EXPLOZIV. Esca intră sub TUNURILE lui Mircea Badea. „Mi se pare absolut ODIOS!”

Războiul dintre Prezentatorul Antenei 3 Mircea Badea și PRO TV continuă. Tema este aceeași, modificarea Codului penal și al Codului de procedură penală. Realizatorul emisiunii „În gura presei” susține, în continuare, că postul de televiziune menționat publică informații false, în ciuda a ceea ce au transmis reprezentanții acestuia din urmă.

PRO TV susține că fragmentul prezentat la Antena 3, în care jurnalista Andreea Esca prezintă informații despre Codurile penale, caracterizate drept false de Badea, sunt de la sfârșitul anului trecut. Mai exact, imaginile au fost prezentate la Știrile PRO TV pe 19 decembrie 2017.

Badea nu a fost impresionat de această justificare.

„Și acum șase luni, știrea tot falsă era.
Știrea prezentată de Andreea Esca pe care am acuzat-o de fake news este de șase luni. Ok. Și ce? S-a prescris sau ce? Eu acum aflat de știre. Era o știre de șase luni cu Andreea Esca dată ca o încercare disperată de a scoate oamenii în stradă. Este un fake news jegos la care s-au pretat cei de la Pro TV. Dacă lucrurile vor rămâne așa și nimeni de acolo nu va păți nimic… mi se pare absolut odios. Toate prostiile alea cu camerele de supraveghere și cu violatorul sunt fake news. Informațiile erau fake news și în urmă cu șase luni, dar și acum. Propaganda folosește acele imagini pentru a scoate oameni în stradă”, a zis Mircea Badea.

Loading...