Se anunţă încă un divorţ în showbiz? La doar şase luni de când s-a măritat, Laurette îşi vede căsnicia ameninţată. Soţul ei, Ciprian Nistor, condamnat să stea încă 15 ani după gratii, ar fi devenit violent în închisoare.

Cununia civilă între Laurette şi Ciprian Nistor a avut loc pe 21 februarie, în penitenciarul Jilava, acolo unde acesta şi-a ispăşit o parte din pedeapsă. Luna trecută, omul de afaceri a primit din partea magistraţilor o veste-şoc. Aceştia l-au trimis 15 ani în spatele gratiilor. I-au fost confiscate peste 2 milioane de lei şi i-a fost blocat un cont bancar deschis pe numele mamei lui, în care se aflau peste 730.000 de lei.

Ciprian Nistor spera să iasă anul viitor din puşcări şi îşi planificase deja nunta cu Laurette. Însă, i-au fost stricate planurile. Nervos că nu se poate bucura de libertate alături de mulatră, Nistor a devenit foarte agresiv. Afaceristul a avut o altercaţie serioasă cu cei din conducerea penitenciarului Jilava. Ciprian Nistor a făcut un scandal mare, drept urmare a fost mutat la penitenchiarul Gherla, din Cluj, iar Laurette este foarte supărată pe el. Mai mult, afaceristul a fost trecut la regim închis, deci nu mai poate primi la fel de multe vizite de la soţia lui.

Laurette a recunoscut că a fost amânată nunta, dar nu a recunoscut că ar avea probleme cu soţul ei. Mulatra susţine că „totul e ok”. În schimb, nu ştie când va avea loc nunta. Mai mult, se pare că afaceristul Ciprian Nistor nu i-a dat nici verighetă manechinului.

„Nu se pune problema de divorţ, eu n-am zis niciodata aşa cev”, a declarat ea, la Focus Magazin.

Acum, Laurette s-a reprofilat şi vrea să facă bani singură. Ea se concentrează pe un nou proiect. Manechinul va fi managerul unui magazin de lux, care se va deschide în incinta hotelului Marriott, din Bucureşti, potrivit click.ro.  Pentru acest job, Laurette va renunţa la cabinetul de avocatură la care lucra ca asistentă, deoarece pentru postul de manager va avea un salariu frumuşel.

Cancan.ro

Nu rata promotiile! VEZI ULTIMELE OFERTE DE LA eMAG! Click aici!

Loading...