??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

EXPLOZIV. MITA la COTROCENI! UN CELEBRU UCIGAȘ ROMÂN A PLĂTIT MITĂ LA ADMINISTRAȚIA PREZIDENȚIALĂ PENTRU A OBȚINE GRAȚIEREA!

O crimă oribilă comisă în urmă cu 20 de ani a îngrozit România. Un cascador celebru la acea vreme, Florin Mărculescu, a fost ucis în bătaie de doi interlopi, pentru că a îndrăznit să ia apărarea unei fete.
Unul dintre agresori a încercat să-și cumpere libertatea, la Administrația Prezidențială, cu 70.000 de euro. Fapta de corupție a avut loc în timpul mandatului lui Traian Băsescu.

În martie 1998, o țară întreagă era șocată de modul violent în care a murit cascadorul Florin Mărculescu. El se afla într-o discotecă din Ciolpani, atunci când doi interlopi s-au luat de o tânără. Florin a scăpat-o din ghearele agresorilor, însă avea să plătească scump acest gest.

Cascadorul a fost bătut cu bestialitate, fiind lăsat într-o baltă de sânge. Medicii nu au mai putut să îl ajute. Ucigașii au fugit a doua zi după crimă și au fost prinși în Germania.
Mită 70.000 de euro în mandatul lui Traian Băsescu

Criminalii, Gheorghe Cocoș și Gabriel Merlă, au fost prinși și condamnați la 20 de ani de închisoare, iar în urmă cu ceva timp au fost eliberați, după ce, din pedepse, le-au fost scăzute orele de muncă prestată la penitenciar. Spre sfârșitul pedepsei, ei au încercat de mai multe ori să obțină eliberarea condiționată.

Dintr-unul din dosarele de la instanța de judecată a reieșit un fapt aproape la fel de grav ca abominabila faptă. În timpul mandatului președintelui Traian Băsescu, Gheorghe Cocoș a încercat să-și cumpere grațierea contra sumei de 70.000 de euro. Banii urmau să ajungă la persoane din cadrul Administrației Prezidențiale.

Ce au hotărât judecătorii în dosarul ”Mită la Cotroceni”
Astfel, din motivarea de respingere a cererii de eliberare condiționată formulate de Gheorghe Cocoș în perioada în care era închis în penitenciar se face referire la fapta de trafic de influență.

”În cursul lunii….inculpatul Cocoș Gheorghe a încurajat-o și a sfătuit-o pe soția sa Cocoș Daniela să le dea inculpatelor Carmen A. și Ecaterina S. suma de 70.000 euro, pentru ca acestea sa facă demersuri la Administrația Prezidențială, la persoanele care, potrivit atribuțiilor de serviciu, erau abilitate să se pronunțe cu privire la cererile de grațiere în vederea admiterii cererii sale”, au arătat magistrații.

Sursa:cancan.ro