Fostul preşedinte Traian Băsescu, senator PMP, a afirmat, joi, că nota publicată de Rise Project cu referire la Liviu Dragnea este reală, problema este cât de reale sunt faptele descrise în aceasta.

‘Urmăresc evoluţia dezbaterii publice şi ea a devenit mai consistentă după ce a apărut acea notă atribuită serviciului de informaţii al Ministerului de Interne şi a fost procesată de Rise Project, şi au adăugat şi din investigaţiile lor.

Punctul meu de vedere este că acea notă este reală, oricât ar încerca doamna ministru Dan să spună    ‘nu ştiu’, ‘n-am găsit-o’. Problema este cât de reale sunt faptele relatate. Eu vă garantez că este o notă reală, problema este cât de reale sunt faptele descrise în notă şi de ce ridică acest semn de întrebare. Pentru că, la rându-mi, târăsc după mine povestea Flotei, deşi nimeni n-a reuşit să arate o singură aprobare semnată de mine pentru vânzarea unei singure nave. Deci, plecând de la propria mea experienţă, pun un semn de întrebare şi pe această poveste’, a declarat Băsescu, la B1 tv.

El a reamintit că l-a cunoscut destul de bine pe preşedintele PSD, Liviu Dragnea, în perioada în care acesta a fost membru PD, pe care l-a calificat ca fiind ‘viclean’ şi „insistent”.

‘Cât a fost prefect, dar şi preşedinte al Consiliului Judeţean, indiferent dacă a fost la PD sau la PSD, era cel mai insistent personaj politic care se bătea să aloce bani din fondul special al drumurilor pentru Teleorman. Şi i-am dat destui bani la vremea respectivă, când eram ministrul Transporturilor’, a spus Băsescu.

El a adăugat că plecarea lui Liviu Dragnea s-a produs ‘într-o noapte’ şi a aflat despre aceasta din presă.

Băsescu a susţinut totodată că Liviu Dragnea l-a lăsat pe ‘Mircea Geoană să se facă de râs’ în noaptea de 6 decembrie 2009.

Ăsta e omul, deci e viclean. Aduceţi-vă aminte că Ponta, care era purtătorul de cuvânt al lui Geoană în campanie, nu apare în poza aia. Şi Ponta şi Dragnea ştiau că Geoană a pierdut alegerile. A fost un baronaş al PD (…) A avut calităţi să fie un baronaş încă de mic, acea viclenie care l-a făcut să fie simpatic tuturor şi să-i execute pe măsură ce i-a prins’, a afirmat fostul preşedinte.

Traian Băsescu a susţinut că ‘Liviu Dragnea a vândut’ PSD ‘şi interesele partidului’ şi s-a arătat totodată convins că acesta nu poate duce războiul cu DNA.

Sursa:observator.tv

ULTIMA ORA: BATAIE IN DIRECT! VEZI AICI VIDEO DE LA PROTESTUL DIASPOREI DIN PIATA VICTORIEI!

Loading...