EXPLOZIV. Un important SEF PSD a fost filmat in incinta ICCJ in compania unor INTERLOPI PERICULOSI

În timp ce Liviu Dragnea se afla la procesul liderul PSD, Liviu Dragnea, un important șef al partidului a fost filmat în incinta clădirii Înaltei Curți de Casație și Jusție în prezența unor personaje dubioase care au stârnit curiozitatea presei.
Concret, despre secretarul general adjunct al social democraţilor, Codrin Ştefănescu, filmat în timp ce se întreţinea amical cu mai mulţi membri ai clanului Cordunenilor, niște intelopi de renume din Capitală.

Procesul în care liderul PSD, Liviu Dragnea, este judecat pentru instigare la abuz în serviciu şi instigare la fals intelectual, alături de fosta sa soţie şi de foşti angajaţi ai DGASPC Teleorman, va fi reluat de la zero, marţi, la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie. Bombinica, fosta soție a lui Liviu Dragnea, va fi audiată.

Decizia reluării acestui proces a fost luată în 5 septembrie, în condiţiile în care judecătoarea Anamaria Dascălu se va pensiona şi nu va mai face parte din completul căruia i-a fost repartizat acest dosar, fiind înlocuită de Constantin Epure. Astfel, a fost invocată o decizie a CEDO, fiind pusă în discuţie din oficiu reluarea procesului.

Sursa:evz.ro

Loading...

Lasă un răspuns