Povestea lui Cristian Pomohaci continuă să fie spusă de persoane care au intrat în contact cu fostul preot. A venit rândul unui politician care a trăit în același sat cu Pomohaci.

Politicianul Ancuța Cârcu, fostul lider al PRM Bistrița, face dezvăluiri incendiare despre cunoscutul preot acuzat de pedofilie. Aceasta s-a născut în aceeași localitate cu fostul preot Cristian Pomohaci

„Tot ce se discuta despre el este exact așa, cu punct și virgulă, fără doar și poate. Ce a făcut când a plecat din Rebrișoara a făcut și cât a stat în Rebrișoara. Eu eram mică atunci și știam că tot satul vorbea că e „pe invers”.

Lucrul pe care nu-l voi intelege in viata mea este de ce rebrisorenii l-au venerat in felul lor si l-au acoperit. Dintre vecinii lui, tot ce era băiat tânăr, nu a scăpat. O știu sigur, cu nume, cu tot. Știu că unii care s-au nimerit cu el în aceeași încăpere, au scăpat doar sărind pe geam. Nu exagerez cu nimic. Au fost mai multe cazuri. Mamele lor erau indignate, dar le-a fost rușine să vorbească”, a declarat tânăra .

Ancuța Cârcu a menționat un lucru despre care s-a mai vorbit, însă vag. Acum, dezvăluirile despre conexiunile pe care Pomohaci le are în rândul clasei politice, prind contur.

„Să nu îl supărați prea mult pe Pomohaci deoarece el cunoaste secrete politice care pot arunca România în aer”!”.

Sursa:evz.ro

Nu rata promotiile! VEZI ULTIMELE OFERTE DE LA eMAG! Click aici!

Loading...