EXPLOZIV. Victor Ciutacu anunta un „MACEL GENERALIZAT”dupa ce Dragnea si Ponta „au scos tarnacoapele si isi dau cu ele in cap”


Liviu Dragnea și Victor Ponta par să fi deschis cutia Pandorei! Cei care, în urmă cu doar un an și jumătate, pozau în buni prieteni au ajuns să fie cei mai mari dușmani. Ambii spun secrete care au ajuns să cutremure lumea politică, dar și societatea civilă. Jurnalistul Victor Ciutacu face o mini-analiză a vorbelor celor doi și concluzionează: ”În toată dileala asta generalizată nu există buni și răi, călăi și victime. Toți, absolut toți, sunt complici. Unii au comandat, alții au executat. Unii au fost degete, alții butoane. Uneori, rolurile s-au mai schimbat.”. Totul, cu doar câteva ore înainte de difuzarea primului episod cu dezvăluirile lui Sebastian Ghiță tocmai de la Belgrad.

”Difuzez interviul cu Sebi Ghiță. Pe un fundal în care băieții veseli au scos târnăcoapele și își dau cu ele-n cap la vedere. În care se întâmplă lucruri, în politică/servicii/justiție/presă. Și se vor mai întâmpla. Vulcanul e activ și departe de a se opri. Am 25 de ani de presă. Am văzut/auzit/citit multe. Sfatul meu, dacă e interesat cineva de el, e ca, indiferent de opțiunile/simpatiile voastre politice, să nu vă duceți după fentă. În toată dileala asta generalizată nu există buni și răi, călăi și victime. Toți, absolut toți, sunt complici. Unii au comandat, alții au executat. Unii au fost degete, alții butoane. Uneori, rolurile s-au mai schimbat. Unii aveau cheia de la casa de bani, alții o căutau. Unii au găsit-o, alții umblă și acum după ea. Inocenții n-au încăput în poză. Ei suferă.

P.S. Despre cei 5 (cinci) ani la România TV, unde am ajuns exclusiv datorită insistenței lui Sebi Ghiță, după ce își trag sufletul combatanții și se poate vorbi ca între oameni…”, e mesajul lui Victor Ciutacu.

Sursa:stiripesurse.ro

Loading...