EXTRATERESTRII ATACA! Un MARTOR A SPUS TOT ce a VAZUT. Sunt DOVEZI CLARE

„ET vrea sa-mi răpească soția!” Este strigătul disperat al unui bărbat care vrea să-şi vândă cu orice preţ casa! Motivul?- Locuinţa, spune acesta, este un adevărat magnet pentru extratereştri. Aşadar, resemnat, omul a a hotărât s-o scoată la vânzare? Se încumetă cineva? Vrea cineva să fie pe aceeaşi culoar cu ei?

Ranchul (n.r.-ferma) Stardust din Rainbow Valley a făcut subiectul mai multor emisiuni televizate. Motivul este acelaşi: ar reprezenta un adevărat magnet pentru exatereştri! Disperaţi, John Edmonds și soția sa, Joyce,  mărturisesc aproape resemnaţi că, în casa lor din Arizona  se petrec „evenimentele ciudate”.

Mai mult deşi poate părea fantasmagoric, bărbatul susține că a ucis 19 extraterestri cu săbii samurai și spune că extratereștrii au încercat să-i răpească soția.

Acesta a mai afirmat: „De fapt, au scos-o din pat, au dus-o în parcare și au încercat să o aducă în ambarcațiune”. Atunci când au cumpărat proprietatea, mai exact în anul 1995, cuplul a trăit cu speranţa că va duce o viaţă liniştită. Însă, John a adăugat: „Aproape imediat din ziua în care ne-am mutat, am început să avem experiențe ciudate…”.

Sursa:evz.ro

Loading...

Lasă un răspuns