FABULOS. MEGA-PARANGHELIE cu manele si zeci de litri de alcool a „LUPILOR TINERI” din OPOZITIE


Scene fabuloase cu ”lupii tineri” ai opoziției. Tânărul PNL-ist Adrian Chiran și-a sărbătorit ziua de naștere împreună cu brigada lui de primari. A rezultat o mega-paranghelie cu manele, unde s-au cosumat zeci de litri de vin și alte băuturi, până aproape de dimineata.

Adrian Chiran este președintele TNL – Giurgiu, vicepreședinte al PNL – Giurgiu și vicepreședinte al TNL, la nivel național. La o vârstă fragedă, s-a impus printre “grei”, iar specialiștii îi prevăd un viitor măreț pe plan politic. Tânărul originar din Giurgiu a împlinit, recent, 20 de ani. Și, în weekend, a organizat o petrecere de excepție. De unde nu au lipsit, logic, băuturile fine și manelele.

A fost o noapte îmbibată în zeci de litri de alcool, cu bani aruncați la lăutari în cinstea sărbătoritului și multă, multă voie bună. Adrian Chiran a fost, așa cum era de așteptat, sufletul petrecerii. Președintele TNL-Giurgiu s-a aflat în centrul atenției și a făcut un show de zile mari în localul unde a avut loc dezmățul. A dat zeci de dedicații și nu s-a despărțit nicio clipă de lăutarii responsabili cu întreținerea atmosferei.
Paharul cu vin a fost alt “prieten” de nădejde al lui Adrian Chiran. L-a avut, permanent, în mâna dreaptă și l-a ridicat în aer în momentul în care colegii de partid îi transmiteau dedicații. Pentru prestația lor, lăutarii prezenți la petrecere au fost răsplătiți cum se cuvine de tinerii PNL-iști, care i-au umplut, pur și simplu, de bani.

La paranghelia care a avut loc în weekend-ul recent încheiat, Adrian Chirian s-a autointitulat “senatorul”, iar alți colegii din organizația de tineret a PNL Giurgiu erau alintați “primari”. ”Lupii tineri” ai opoziției au avut și un refren preferat, pe care lăutarii l-au strigat din toți plămânii. “Dau cu zarul 6-5, n-am nevoie de servici”, au fost cuvintele care i-au adus pe junii politicieni în pragul extazului.

Deși este foarte tânăr, Adrian Chiran s-a impus printre persoanele cu greutate din PNL. ”Senatorul” a legat o relație de prietenie cu Ludovic Orban, nimeni altul decât președintele partidului. De asemenea, boss-ul TNL – Giurgiu este foarte apropiat inclusiv de Sorin Cîțu, vicepreședintele PNL. Mara Mareș, liderul TNL, este o altă persoană importantă din cadrul organizației cu care Adrian Chiran are o legătură aparte.

Sursa:cancan.ro

Loading...