FACEBOOK ANUNTA o SCHIMBARE MAJORA. WhatsApp SE VA PLATI

Facebook a anunțat că urmează să implementeze o schimbare majoră și în cadrul aplicației WhatsApp.

Conform declarațiilor oferite de Matt Idema, COO-ul firmei,  WhatsApp va avea în curând o versiune Business, dedicată special firmelor mari care o vor putea folosi pentru comunicări comerciale. Acestea vor avea o serie de facilități în schimbul unei plăți lunare.

Facebook a anunţat că va lansa o nouă versiune de WhatsApp, pentru a cărei folosire marile companii vor plăti. Aceeaşi aplicaţi va avea şi o versiune cu funcţionalitate redusă, ce va putea fi folosită gratuit de firmele mici şi mijlocii.

Se pare că Facebook încearcă să se ţină de cuvânt şi să nu includă reclame tradiţionale în WhatsApp. În schimb, compania americană pare să adopte o strategie pe care încearcă să o pună în practică şi în cazul celeilalte aplicaţii de chat pe care o deţine, Facebook Messenger.

Cei de la WhatsApp au la îndemână mai multe variante pe care le pot explora în vederea monetizării. Una dintre acestea este oferirea aşa-numiţilor boţi de chat marilor companii. Aceşti boţi pot fi programaţi să ofere în mod automat informaţii utilizatorilor. Boţii pot fi folosiţi pentru a răspunde la întrebări sau a înregistra comenzi, spre exemplu. O altă variantă ce poate fi monetizată este funcţia de profiluri multiple.

Sursa:evz.ro

Loading...

Lasă un răspuns