Ce au FILMAT STRAINII in PADUREA BACIU cu o simpla DRONA. Au venit sa faca un DOCUMENTAR si au ramas UIMITI

baciu

Pădurea Baciu este cunoscuta drept un loc plin de spectacole naturale, existand zeci de povesti legate de aceasta padure magica. Pentru unii, o simpla padure, pentru altii este un loc marcat de fenomene stranii.  De curand, mai multi tineri au decis sa foloseasca o drona pentru a surprinde imagini inedite pe care sa le foloseasca in documentarul “The Hoia-Baciu Forest – Truth or Legend”.

Persoanele interesate de cercetarea fenomenelor stranii, au fost surprinse cand au vazut imaginile surrinse de drona, in zona. Membrii echipei au fost si ei surprinsi de cele vazute. De acee, doresc sa continue filmarile in padure, cu speranta ca vor mai descoperi ceva.

VEZI SI: FENOMEN INEXPLICABIL: „Cerul straniu” de la Bozioru

”Să fie o pasăre, sau ce poate fi? Viteza de deplasare este amețitoare. Din imagine se vede destul de bine că distanța parcursă de această „pasăre”? este de minim 300-400 m / sec. Imaginea video este de doar 1 secundă și se repetă de 7 ori ca să o vedeți mai bine. Secvența face parte din filmarea aeriană de toamnă realizată desupra pădurii Hoia-Baciu, în apropiere de Poiana Rotundă”, a scris Laura Călugăr, membru al echipei care lucreaza la documentar.

Loading...

Lasă un răspuns