aglomeratie

Se stie ca in Sectorul 6 exista mari probleme cu apa calda. Oamenii sunt disperati, se spala cu apa rece dar dimineata parca nu merge! E prea rece, prea ca la tara! Noul primar, madame Firea vine repede cu solutia: sa doteze toti controlorii cu odorizant pentru subrat.

Noile autobuze aduse din Germania au avut de suferit in urma mirosului insuportabil. Unei gravide i s-a facut rau si a dat cu capul in unul din geamuri. Nu e vorba de geam, dar copilul a fost tare deranjat de mirosul din RATB, incat a tinut mortis sa scoata capul mai repede.

VEZI SI: VIDEO VIRAL: ROMANII VS TIGANII intr-un autobuz. Vezi aici cum s-a sfarsit SCANDALUL

Firea s-a gandit si la parul din nas care are rolul lui, si daca nu ar exista aceste odorizante, ce ne-am face? Ramanem domne, fara parul din nas, la iarna cine mai opreste caderea mucoasei? Cum se gandeste Firea la tot. Ba chiar a propus ca la fiecare statie sa existe cate un dus, cu apa rece evident, cea calda ….. costa! Poate asa se vor spala oamenii, frig nu le va fi ca doar ies de la „gazare”. Ies ca niste sardine dupa ce stau inghesuiti, cum sa nu miroasa a peste afumat?

TINETI MINTE, APA CALDE COSTA MULT, PRIMARIA E SARACA!

Loading...
loading...