Firea dă detalii EXPLOZIVE din PSD. Dragnea, DETURNĂRI de FONDURI de MILIOANE de euro

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a declarat că liderul PSD, Liviu Dragnea, folosește banii pe care Guvernul îl alocă partidelor politice pentru a face sondaja de opinie.

Gabriela Firea a mai declarat că sondajele din interiorul partidului sunt „măsluite” de către colegi din partid pentru a-l pune într-o lumină bună pe Liviu Dragnea.

„Tot timpul se realizează sondaje și domnul Dragnea, din cele 20 de milioane de euro pe care le primește partidul de la stat, subliniez, sunt bani publici care vor fi controlați. Avertizez pe această cale pe cei care cred că acele sume pe care le primesc partidele de la Guvern, deci de la bugetul statului, sunt bani pe care pot ei să îi cheltuie pe lucruri care nu se încadrează a fi eligibile(…) și nu vreau să spun mai mult de atât. Știu mai multe dar nu vreau să spun. Nu este treaba mea. Vor deconta fiecare leu cheltuit altfel decât este legal, cheltuieli eligibile din acei bani, normal, și acest lucru este cât se poate de corect, se realizează și cercetări științifice pe care domnul Dragnea nu vrea să le vadă în realitatea lor și avem colegi care le măsluiesc”, a declarat Firea, la România TV.Declarațiile Gabrielei Firea vin în contextul deteriorării relației cu președintele PSD, Liviu Dragnea.

Conflictul dintre cei doi grei ai PSD a luat avânt după momentul 10 august, când Firea a acuzat ministrul de Interne, Carmen Dan, că nu ar fi gestionat situația creată în Piața Victoriei. La rândul său, Dan a aruncat vina asupra Prefectului, Speranța Cliseru, și Primăriei Capitalei.Atacurile Gabrielei Firea împotriva lui Liviu Dragnea au continuat în lunile ce au urmat mitingului, culminând cu momentul ultimului CExN al PSD de pe 5 noiembrie. În timpul ședinței, Firea a transmis un comunicat prin care spunea că membrii PSD nu mai pot continua „sub teroare” iar partidul este condus de un personaj „toxic”.

Loading...