Florin Călinescu: Vâlcov e impertinent ca o căcărează uscată, dusă de vânt în vârful unui eucalipt

Florin Călinescu este de părere că Liviu Dragnea se îngroapă cu bună știință, înconjurându-se de condamnați și viitori condamnați. El a dat exemplul lui Darius Vâlcov, apropiat al șefului PSD, consilier pe probleme economice al premierului Dăncilă și… condamnat în primă instanță la opt ani de închisoare. Călinescu susține că Vâlcov este ”impertinent ca o căcărează uscată, dusă de vânt în vârful unui eucalipt”. Evident, în cazul lui Vâlcov nu se poate vorbi despre pricepere asupra finanțelor și rolului BNR.

”livulica, unul din motivele datorita caruia te ingropi cu buna stiinta e toata ciupercaria dobitocilor pe care o cultivi cu mare pricepere. De fapt infractori. Unii condamnati definitiv, ( stii despre ce vorbesc) si altii, posibil viitori condamnati. Unul din ei, valcov.
Zice asta, impertinent ca o cacareaza uscata, dusa de vant in varful unui eucalipt, ca BNR e vinovat de toata treaba cu banii! Si ca el isi ia banii la plic. Asta mi se pare corecta.
Despre priceperea asupra finantelor si a rostului BNR, coboram cacareaza in buda si tragem apa. La pachet cu tariceanu, orlando si chitoiu. Asta ca sa fiu civilizat. Ingrasamant nu pot sa faci ca moare recolta.
Pamflet”, a scris Florin Călinescu, pe Facebook.

Loading...