Fostul presedinte al Romaniei va fi arestat!Asta afirma fostul senatorul Cristian Bodea. De aceeasi parere este si cunoscutul jurnalist Radu Moraru.

Totodata, Basescu crede ca acestea sunt doar jocuri psihologice. Se vrea intimidarea familiei lui. Desi vrea sa para stapan pe situatie, fostul presedinte spuneca nu este explusa o arestare in urmatoarele luni. Acesta se foloseste de ironii la adresa procurorilor, care au început mai multe dosare împotriva unor apropiați de-ai săi, printre care și fiica sa cea mare.

VEZI SI: Declaratia BOMBA a lui BASESCU care pune pe JAR toti ROMANII

”Face parte dintr-un joc psihologic pe care o fac diverși. Nu am pe conștiință nimic ca să am de-a face cu DNA. În ziua de azi se poate întâmpla să te ia, s-a văzut cu Alina Bica și cu alții. M-aș putea gândi că procurorii, după ce au terminat dosarul Revoluției, al Mineriadei, au acum dosarul pentru alegerile din 2009, când a fost și referendumul pentru Parlament unicameral și 300 de parlamentari. Îmi pare un joc al sistemului.”, a spus Traian Băsescu dupa ce jurnalistul Radu Moraru si Cristian Bodea au afirmat ca e posibil sa ajunga la mititica.

Loading...
loading...