FOTOGRAFIE SOCANTA publicată de Victor Ponta pe facebook în timpul Congresului Extraordinar al PSD

Fotografie şocantă publicată de Victor Ponta pe facebook în timpul Congresului Extraordinar al PSD. Fostul premier susţine că nu poate participa la Congresul PSD, deoarece Liviu Dragnea a confiscat partidul şi ‘îl foloseşte doar pentru propria sa putere şi îmbogăţire, pentru promovarea oamenilor săi fideli de la Teleorman şi pentru a se apăra de răspundere în faţa legii’.

Victor Ponta a postat sâmbătă, pe Facebook, un discurs pe care l-ar fi ţinut dacă ar fi participat la Congresul PSD de la Sala Palatului.

‘Discursul lui Victor Ponta la Congresul PSD din 10 Martie 2018. Titlul de mai sus reprezintă, din păcate, doar o dorinţă. De la formarea oficială a PSD în 2001 (prin fuziunea PSDR cu PDSR), am participat la toate congresele partidului – şi am şi luat cuvântul la toate pentru a-mi prezenta viziunea despre România. Azi, din păcate, nu pot să fac acest lucru, nu pentru că delegaţii la congres nu ar fi dorit să mă vadă şi să mă asculte (sunt convins că 99% dintre ei au luptat alături de mine în multe bătălii politice şi nu uită acest lucru – aşa cum mi-au arătat la Congresul din octombrie 2015, când m-au primit cu atâta emoţie şi căldură), nu pot participa deoarece un singur om, Liviu Dragnea, a confiscat PSD şi îl foloseşte doar pentru propria sa putere şi îmbogăţire, pentru promovarea oamenilor săi fideli de la Teleorman şi pentru a se apăra de răspundere în faţa legii’, susţine Ponta.

Sursa:observator.tv

Loading...