Alarma a fost data de un trecator care a simtit miros de gaz cand a trecut pe langa vehicul.

„Un vehicul suspect a fost semnalat intr-o parcare din Chasse-sur-Rhone, pe srada Pasteu. Acest vehicul contine trei butelii de gaz ascunse. A fost constatata o scurgere”, a anuntat initial Prefectura din Isere intr-un comunicat, relateaza news.ro care citeaza BFMTV.

Ulterior, o sursa din politie a anuntat ca au fost gasite 14 butelii cu gaz in masina. O parte dintre ele au fost acoperite cu bagaje, altele se aflau in portbagaj.

VEZI SI: VIDEO | ZECI de ROMANI, tinta unui ATAC TERORIST in PARIS – Restaurant romanesc in flacari, raniti si doi angajati in stare GRAVA

Un elicopter, precum si un numar important de jandarmi si genisti a fost mobilizat la fata locului. Ei au reusit sa indeparteze in siguranta buteliile.

VEZI SI: E OFICIAL! NE DUCEM DRACU’! Iata cate mii de REFUGIATI (adica potential teroristi) primim vara asta

Jandarmeria nationala a stabilit un primetru de securitate pe o raza de 500 de metri in jurul vehiculului, un Peugeot 406 gri.

Locuitorii din Chasse-sur-Rhone au fost sfatuiti sa evite sectorul vizat. Cei aproximativ 200 de angajati ai uzinei chimice din apropiere au fost evacuti, iar centrul orasului cu 5.000 de locuitori a fost inchis.

VEZI SI: Mărturie din infern, după atacul asupra românilor din Franţa: „Au turnat benzină pe noi și au dat foc. Îl vedeam pe soţul meu cum arde de viu, ca să-l salveze pe copil”

Loading...
loading...