germania

Frauke Petry este noul lider al celui mai tanar partid din Germania, ” Alternativa pentru Germania”. Partidul a aparut odata cu instalarea dezechilibrului in Germania, fiind menit sa aduca linistea, sa indeparteze imigrantii si sa restabileasca valorile specific nemtesti.

Noul partid a castigat atentia cetatenilor dat fiind faptul ca a expus o atitudine de dispret si respingere fata de refugiati. Se pare ca noul lider si-a ales un slogan numai bun in Germania, „Paziti granitele”. Asta dupa ce Angela Merkel, care conduce tara de un deceniu, a deschis granitele miilor de imigranti.

Analistii politici spun ca mai tanara Frauke Petry va avea succes chiar daca i-a socat pe unii prin declaratiile ei. A sustinut pentru un renumit ziar din tara, ca  s-ar putea să fie necesar ca trupele de grăniceri „să folosească arme de foc“ pentru a-i împiedica pe imigranţi să treaca in mod ilegal granita.

Un alt Donald Trump de Germania lupta cu tot ceea ce a cladit Angela Merkel in ultimele luni, lupta pentru ca Germania, implicit Europa sa reziste in fata valului de imigranti.

300

Recent, Der Spiegel a folosit imaginea tanarului lider politic, Frauke Petry pe coperta sa, alaturi de titlul „Predictorii urii”.

Loading...
loading...