FURTUNA DEVASTATOARE in VESTUL ROMANIEI. Au MURIT 6 PERSOANE, alte ZECI sunt RANITE


O furtună devastatoare s-a produs, în această după-amiază, în județul Timiș​! Două persoane și-au pierdut viața, după ce vijelia a smuls copaci și acoperișuri.

O furtună puternică a făcut ravagii în județul Timiș. Vântul a smuls copaci, crengi, bucăți de acoperis, panouri publicitare în Timisoara si in comunele din vecinatate.

Update ora 17:40 – Patru persoane au decedat şi alte 12 sunt rănite în urma furtunii care s-a înregistrat în judeţul Timiş.

Două decese sunt în Timişoara, şi două la Buziaş, unde un copac a căzut peste două persoane care se aflau în parc.

”Alte 12 persoane sunt rănite. Situaţia este în dinamică, avem peste 140 de pompieri care intervin în întreg judeţul”, au rpecizat reprezentanţii ISU Timiş.

Potrivit acestora, furtuna s-a mai potolit în intensitate, dar este în continuare înorat şi plouă. Vântul însă nu mai bate cu putere.
Update ora 17:45 – Furtuna a făcut o victimă şi la Arad. O femeie ar fi murit strivită de un brad pus la pământ de vijelie chiar în faţa unui hotel din staţiunea Moneasa. Identitatea femeii nu a fost stabilită deocamdată, însă se presupune că era turistă.

UPDATE 19:00 Premierul Mihai Tudose anunţă că toată lumea este în alertă, după furtunile violente care au lovit vestul ţării. Şeful Guvernului a declarat, în direct, la Antena 3 că ţine legătura cu autorităţile locale. Totodată, oficialul a dat ultimele informaţii cu privire la unul dintre copiii răniţi în Timiş, care ar fi fost operat.

UPDATE 19:10 Vremea violentă face o victimă şi la Deva. O femeie de 63 de ani a fost lovită de bucăţi dintr-un panou publicitar din parcarea unui hipermaket din oraş, a informat ISU Hunedoara.
19:20 Încă o persoană a murit în urma furtunilor violente. Un bărbat din Bistriţa este a şasea victimă decedată, după ce a fost strivit de un copac.

Sursa:observator.tv

Loading...

Lasă un răspuns