GAFA ISTORICA comisa de PSD si cum au cazut in CURSA! TUDOSE a fost COMPLICE. Acum IOHANNIS FACE JOCURILE!


PSD se află într-un mare dezastru, după ce și-a dărâmat al doilea guvern în mai puțin de 6 luni! Acum, însă, social-democrații au comis-o rău de tot. L-au dat jos pe Mihai Tudose, dar nu vor avea premier interimar pus de ei. Acum, Klaus Iohannis e cel care face jocurile. Tudose e și el complice, anunțând că nu va susține interimatul.

„Nu voi asigura interimatul”, a spus premierul, precizând că merge la Palatul Victoria pentru a-şi lua lucrurile. Întrebat dacă a vorbit cu preşedintele Iohannis, el a răspuns: „Nu, acum voi vorbi”.

Rareș Bogdan anunță că președintele e foarte bucuros de ce se întâmplă în PSD.

”Din momentul ăsta, PSD, nu mai contează. S-a încheiat jocul. Sunteți la mâna președintelui. Ați intrat în cursă, începe spectacolul. Premierul interimar îl numește președintele. S-a încheiat. Băieți, vă prăbușiți! Președintele are un zâmbet larg.”, a spus Rareș Bogdan la Realitatea TV.

Astfel, în Constituție e prevăzut, la ARTICOLUL 107, alineatul 3, că ”Dacă primul-ministru se află în una dintre situaţiile prevăzute la articolul 106, cu excepţia revocării, sau este în imposibilitate de a-şi exercita atribuţiile, Preşedintele României va desemna un alt membru al Guvernului ca prim-ministru interimar, pentru a îndeplini atribuţiile primului ministru, până la formarea noului Guvern. Interimatul, pe perioada imposibilităţii exercitării atribuţiilor, încetează dacă primul-ministru îşi reia activitatea în Guvern.

Sursa:stiripesurse.ro

Loading...

Lasă un răspuns