GRAV ACCIDENT pe autostradă: Trei oameni AU MURIT – UPDATE Sunt ȘASE victime, a fost chemat elicopterul SMURD – FOTO


UPDATE

Unul dintre răniţii în accidentul produs marţi seara pe autostrada A1, în zona Apoldu de Jos din judeţul Sibiu, este transportat cu un elicopter SMURD la UPU a Spitalului Judeţean de Urgenţă din Târgu-Mureş, informează ISU Sibiu.

Şi celelalte persoane rănite în accident sunt transportate la spital, cu ambulanţele.

În accidentul rutier produs marţi seara pe autostrada A1, la kilometrul 276, în zona Apoldu de Jos din judeţul Sibiu, au fost încarcerate trei persoane, dintre care una a decedat.

Celelalte două persoane au fost descarcerate de personalul ISU, în stare de semiconştienţă, având multiple fracturi şi traumatisme.

În total au fost înregistrate şase victime, toţi bărbaţi. Celelalte trei persoane rănite au policontuzii, însă sunt conştiente.
UPDATE

Un accident rutier s-a produs marţi seara pe autostrada A1, la kilometrul 276, în zona Apoldu de Jos din judeţul Sibiu, potrivit primelor informaţii transmise de ISU Sibiu fiind trei persoane încarcerate

„Două ambulanţe SMURD, o ambulanţă SAJ, descarcerarea, o autospecială cu apă şi spumă intervin la un accident rutier produs pe A1, la kilometrul 276. Conform primelor informaţii transmise, sunt trei persoane încarcerate, posibil decedate”, informează ISU Sibiu.
Accidentul s-a produs pe sensul de mers spre Sibiu al autostrăzii.

Potrivit informaţiilor ISU, dintre cele trei persoane încarcerate, una este decedată. În total sunt şase victime, toţi bărbaţi. Pentru preluarea persoanelor rănite de la locul accidentului a fost alertat şi un elicopter SMURD.
IPJ Sibiu a informat că două persoane rănite sunt incoştiente, fiindu-le acordate asistenţă medicală la faţa locului, după descarcerare.

Celelalte trei persoane rănite au policontuzii, însă sunt conştiente.

Accidentul s-a produs posibil pe fondul neatenţiei în conducere, şoferul unei autoutilitare intrând în coliziune cu altă autoutilitară oprită pe banda de urgenţă a autostrăzii. Traficul auto se desfăşoară restricţionată în zona accidentului, pe banda a doua, a mai precizat IPJ Sibiu.

Loading...