GRAV ACCIDENT pe DN3 in urma caruia un MEDIC de 33 de ANI si o FEMEIE au MURIT. DETALIILE ACESTEI TRAGEDII,in continuare

Un grav accident soldat cu moartea a două persoane s-a produs în Constanța. Una dintre victime e o femeie, care a fost spulberată de un motociclist, atunci când a traversat strada. Cealaltă victimă, motociclistul, era medic și a murit ulterior la spital, în urma rănilor grave.

Accidentul s-a produs la ieșirea din Constanța, pe drumul spre localitatea Valu lui Traian. Potrivit martorilor, o femeie de 65 de ani s-a angajat în traversarea străzii prin loc nepermis și a fost lovită în plin de o motocicletă.

Femeia a murit pe loc, în urma impactului. Motociclistul a fost găsit de echipajul ambulanței în stare foarte gravă. A fost resuscitat și transportat la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean din Constanța.

Ca o ironie a sorții, motociclistul era medic rezident chiar în acel spital, iar colegii săi au fost cei care s-au zbătut să-l salveze. Eforturile lor au fost însă zadarnice: tânărul a murit la aproximativ două ore de la tragicul accident, pe un pat al spitalului în care lucra.

Alin-Adrian Samsonov avea 33 de ani. Potrivit presei locale, el a fost angajat ca brancardier în Spitalul Județean. A devenit apoi medic rezident, după terminarea studiilor

.Pe DN3, în urma accidentului, traficul a fost bulversat. S-a circulat doar pe o singură bandă, în ambele sensuri, cât timp polițiștii au făcut cercetările, la locul tragediei. Motocicleta tânărului medic a fost făcută praf în urma impactului.

Circulația în zonă s-a reluat după ora 21.00.

Sursaobservator.tv

ULTIMA ORA: BATAIE IN DIRECT! VEZI AICI VIDEO DE LA PROTESTUL DIASPOREI DIN PIATA VICTORIEI!

Loading...

Niciun comentariu până acum

Lasă un răspuns