img1

Companiile alimentare pot face reclama folosindu-se de expresii precum arome naturale, calorii reduse si continut mare de vitamine, insa este putin probabil ca acestea sa promoveze utilizarea de vezici de la peste, nisip sau par uman, scrie Business Insider.

Iata  ingredientele dezgustatoare pe care le-am putea consuma zilnic in diferite produse, fara sa ne dam seama:

Colorant rosu: Rosu de cosenila (carminul), o substanta extrasa din insecta cu acelasi nume, folosit de compania Starbucks in produsele gen frapuccino, pe care le eticheteaza ca fiind vegetale.

Odata cu iaurtul, gemul, prajiturile si produsele din tomate pe care le-am consumat pana acum se poate spune ca am consumat si cel putin un kilogram de carmin. Asta inseamna ca am ingerat si cel putin 70.000 de cosenile. Gandacul este zdrobit pentru a se obtine colorantul rosu.

VEZI SI: INCREDIBIL ce a gasit o femeie in CARNEA TOCATA: „Am crezut ca nu vad bine!”

Inghetata: Secretii anale de la castor (in poza). Aromele de vanilie si capsuni ale inghetatelor ar putea fi intensificate de ”castoreum”, un amestec din secretii anale si urina de la castori. Se gaseste, de asemenea, in parfumuri. Amestecul respectiv este etichetat sub denumirea de ”arome naturale”, deci nu vom sti niciodata ca le mancam.

Bere: Vezici de peste. Cleiul de peste, obtinut din vezici uscate de peste, ii da berii aspectul de galben stralucitor.

Chilli: Nisip. Unul dintre ingredientele cheie ale produsului Wendy’s chili este dioxidul de siliciu, un agent anticoacere. Acesta este de fapt nisip sau pudra de sticla.

Jeleu sau gelatina: Tesut conjunctiv de la animale. Gelatina este facuta din colagen, care este fiert in tesut conjunctiv. In prezent, gelatina este cel mai probabil facuta din piele de porc.

VEZI SI: ATENTIE: OTRAVA din BRANZETURI. Grija mare la ceea ce mancati, se vinde branza cu ADITIVI CHIMICI. Adio, lapte!

Chipsurile de cartofi: Agenti de curatare. Bisulfitul de sodiu este utilizat in majoritatea agentilor de curatare folositi la vasele de toaleta. Este folosit, de asemenea, pentru a extinde durata de valabilitate si pentru a decolora chipsurile.

Loading...
loading...