accident-nicolae-guta2

Guta Junior se afla in masina alaturi de un prieten. Ambii erau sub influenta bauturilor alcoolice. Guta Jr. a pierdut controlul volanului si a intrat cu masina intr-un cap de pod.

Desi s-a aflat ca masina era condusa de prietenul sau are nu avea permis, Guta Jr continua sa minta si sustine ca oboseala a fost de vina, si ca el conducea masina. S-a deschis o ancheta si se va afla cum au stat lucrurile in momentul accidentului.

VEZI SI: „ANDRA MARUTA indurerata” Catalin Maruta a DECEDAT?

A fost nevoie de interventia pompierilor de la descarcerare, pentru ca cei doi sa fie scoti din masina avariata. Se pare că ambele victime consumaseră alcool și, mai mult, potrivit unor surse, în mașina celor doi s-ar fi găsit și droguri, astfel că polițiștii de la Crimă Organizată au intrat pe fir.

Nu este prima data cand Guta Jr. are probleme cu legea. In noaptea de Inviere, manelistul a lovit o adolescenta pentru ca aceasta a refuzat sa intretina raporturi sexuale cu el. Putin timp, manelistul s-a aflat sub control judiciar, dar totul a ramas in coada de peste. Manelistul cumparandu-si libertatea cu banii castigati la petrecerile tiganesti. Se pare ca de aceasta data si-a gasit nasul! Natura a facut sa sufere din propria prostie care in timp se plateste.

Loading...
loading...