CULMEA AFACERILOR!Cristian Borcea S-A IMBOGATIT in PUSCARIE! Făcea afaceri până și cu conducerea penitenciarului unde era închis


În cei 4 ani cât a stat întemniţat pentru înşelăciune, evaziune şi spălare de bani, firma GPL Gaspeco L&D a avut vânzări de 350 de milioane de euro şi profit de 60 de milioane de euro.

Au fost cei mai buni ani de când Borcea şi partenerul său Gâdoiu au cumpărat divizia de GPL a OMV Petrom, în 2012.
Cât a stat închis, Borcea a vândut gaz şi statului, în valoare totală de două milioane de euro.

Borcea a vândut gaz lichefiat Penitenciarului Poarta Albă, unde a fost închis. Condamnat la 6 ani şi 4 luni pentru înşelăciune, evaziune şi spălare de bani, Cristi Borcea a ieşit din închisoare mai bogat decât a intrat!

UPDATE. Borcea recunoaște dezvăluirile din Libertatea și spune că a greșit vânzând gaz pușcăriei unde a fost închis

„Dacă ştiam aşa ceva, că angajaţii au semnat cu penitenciarul, contractul nu s-ar fi făcut! Tocmai ca să nu se interpreteze”, ne-a spus Borcea.
Dosarul Transferurilor, unde a păcălit pe Dinamo cu 7 jucători de pe urma cărora el a luat bani mulţi şi clubul, puţini, i-a adus condamnarea, dar şi un răgaz de a se ocupa de propriile businessuri.

Şi, conduse din închisoare, după 4 ani şi 4 luni, afacerile i-au ieşit mai bine.

În cei patru ani petrecuţi de Borcea în penitenciar, firma sa Gaspeco L&D a duduit: a îmbuteliat şi a comercializat gaz petrolier lichefiat în valoare de 1,8 miliarde de lei noi!

Numai anul trecut a avut 450 de milioane de lei cifră de afaceri, adică 100 de milioane de euro.

Nu statul e baza, ci privaţii, dar nici instituţiile bugetare nu lipsesc din lista lui Borcea.

Loading...