HALUCINANT. Declaratiile socante ale UCIGASULUI POLITISTULUI din SUCEAVA. Detalii incredibile

A luat o viaţă cu zeci de lovituri de cuţit, dar nu regretă. Ucigaşul poliţistului din Suceava vrea să fie liber. A contestat arestul preventiv la Curtea de Apel, unde a fost adus astăzi. Cazul stârneşte revoltă în toată ţară. Un poliţist din Constanţa, care a primit ameninţări cu moartea, le cere şefilor de la Bucureşti un sprijin real pentru oamenii în uniformă care îşi riscă viaţa în misiuni. Şi el are tot doi copii, şi cam aceeaşi vârstă cu poliţistul ucis.

Are doar 23 de ani şi e acuzat de o crimă pe care nu o regretă. O spune senin, fără să ezite. Ioan Beşa a ucis un poliţist în gara Burdujeni doar pentru că urăşte uniforma militară.

Astăzi a refuzat să facă declaraţii în faţa anchetatorilor, dar a contestat arestul preventiv, la Curtea de Apel.

Moartea poliţistului Sorin Vezeteu a stârnit revoltă printre camarazii lui. Răzvan Lalu e şef de post în comuna Topraisar din Constanţa. De când a văzut imaginile crimei, nu mai are linişte.

„Sunt aproape de aceeasi varsta cu colegul nostru ucis si am tot doi copii acasa. In momentul cand am vazut videoclipul cu el resuscitat va dati seama cate ganduri mi-au trecut prin cap.”, mărturiseşte Răzvan Lalu, şef de psot în comuna Topraisar.

Şi-a amintit de toate misiunile în care a plecat singur să înfrunte pericolul.

„Am intervenit singur când şase agresori înarmaţi cu albe albe, furci, topoare, pentru ca traim in mediul rural, agreasau persoane. Am fost amenintat ca voi fi omorat, eu, copiii mei, familia mea”, adaugă Răzvan Lalu.

Poliţistul din Topraisar cere schimbări la vârf. Şefii lui ar trebui să ştie că poliţiştii din ţară sunt puşi în situaţii imposibile.

După o zi de muncă, Răzvan Lalu asigură şi intervenţiile pe timp de noapte, iar dimineaţa se întoarce la muncă.

Sprijinul de sus a venit sub forma unor promisiuni, abia după moartea poliţistului din Suceava. Premierul şi ministrul de Interne au promis dotări, maşini de intervenţie şi angajări, aşa încât niciun poliţist să nu mai plece singur în misiuni.

Sursa:observator.tv

Loading...

Lasă un răspuns