Președintele Klaus Iohannis a îmbinat utilul cu plăcutul în cadrul vizitei sale în Italia, combinând întâlnirile cu oficiali din Peninsulă cu vizitele turistice. Klaus Iohannis a vizitat ieri situl arheologic Pompei, fiind însoțit de soția sa, Carmen Iohannis.

Miercuri, la Bruxelles a avut loc prima ședință informală a Consiliului European, unde s-a discutat despre Brexit, iar toți liderii europeni au fost prezenți, mai puțin Klaus Iohannis, după cum reiese dintr-un tweet postat de Antonio Tajani, președintele Parlamentului European. Din partea Administrației Prezidențiale nu există o reacție oficială cu privire la acest subiect.
De menționat că ambele evenimente, atât vizita la Pompei, cât și paticiparea la ședință informală a Consiliului European, nu apar în agenda oficială a președintelui.

Președintele Klaus Iohannis participă la Bruxelles, joi și vineri, reuniunea Consiliului European, la cel de-al 12-lea Summit Asia – Europe Meeting (ASEM) și la Summitul Euro în format extins. Temele de discuție vor viza Brexit, gestionarea fenomenului migrației, securitatea internă și relațiile externe ale Uniunii Europene.

Nu rata promotiile! VEZI ULTIMELE OFERTE DE LA eMAG! Click aici!

Loading...