HALUCINANT. OANA ZAVORANU face POMANA in Postul Craciunului! Si-a scos HAINELE de FIRMA pentru a le da SARACILOR. Politia si Ambulanta sunt la FATA LOCULUI

Oana Zăvoranu îşi dă hainele de pomană. Vedeta a închiriat un apartament pe care l-a umplut cu haine și a chemat lumea acolo. Oamenii s-au adunat cu sutele.

Bruneta nu face oricum donaţia, ci impune anumite condiţii. Fetele trebuie să aibă măsuri de mici: măsura S sau chiar XS la haine şi 37-38 la pantof.

Unei persoane i s-a făcut rău în timp ce aştepta să intre în apartamentul închiriat de Oana Zăvoranu ca să îşi ţină hainele. Apropiaţii au chemat o ambulanţă de urgenţă. La fața locului a venit și poliția pentru supraveghere.

„Sper să se termine cu bine. Oamenii vor intra câte 20-30 în sufrageria. Şi vor spune trei numere de la 1 la 1.500. Dacă băgam 40-50 de cucoane, atunci ele luau toate. Practic facem un fel de tombolă, fiecare după norocul său. (…). Sunt în jur de 1.500 de haine. Îmi pare rău dacă nu vor fi suficiente pentru toată lumea. (…). M-am gândit să fac acest gest în apropierea sărbătorilor de iarnă (…)”, a spus Oana Zăvoranu în cadrul unui interviu acordat la România TV.

Sunt mii de articole de îmbrăcăminte şi încălţăminte, cu care Oana Zăvoranu a umplut un apartament întreg şi a căror valoare ar depăşi, potrivit vedetei, 200.000 de euro.

Sursa:evz.ro

Loading...

Lasă un răspuns