IDILA la trustul INTACT! Prezentatorul TV a fost CUCERIT de propria ASISTENTĂ

O nouă idilă iese la suprafață. Doi colegi de platou din trustul Intact se comportă ca și cum ar fi într-o relație destul de avansată.

Răzvan Botezatu și colega lui de platou din grupul Intact, frumoasa asistentă TV Raluca Dumitru, este, probabil, unul dintre subiectele fierbinți din lumea showbiz-ului.

Aceștia nici nu mai evită să se ferească de ochii curioșilor și la începutul săptămânii, după ce au ieșit din emisiunea pe care o prezintă împreună la Antena Stars, cei doi au fugit, grăbiți, acasă. Iar seara, cei doi, însoțiți fiecare de mama sa, și-au dat întâlnire într-un băruleț de fițe din zona centrală a Capitalei.
Click.ro menționează că cei doi erau vizibil emoționați din cauza evenimentului, Raluca și Răzvan s-au așezat unul lângă celălalt, iar mamele lor, pe scaunele din fața lor.

Răzvan Botezatu pare să fi fost responsabilul cu detensionarea situației, el reușind, din doar câteva replici, să îi facă pe toți cei de la masă să râdă în hohote. Mai multe, relația dintre cei doi pare să fi trecut demult de o fază incipentă, cei doi împărtășindu-și câteva momente tandre. Conform sursei menționate, întâlnirea în patru din seara respectivă nu este primul eveniment la care au ieșit toți.

Mai mult chiar, apropiații lor susțin că între cei doi s-a discutat inclusive faptul ca relația lor să cunoască următorul pas, Raluca locuind la Răzvan timp de câteva săptămâni.

Printre bărbații din viața fostei animatoare s-a numărat și cumnatul lui Pepe, bombo, fratele mai mic al soției celebrului cântăreț. „Eu vreau barbat matur si capabil, care sa stie sa fie langa mine si sa ma iubeasca. Barbati fideli nu exista, dar cand iubesti ierti. Sunt foarte pretentioasa la barbati, iar persoana de langa mine trebuie sa arate bine, sa stie cum sa se poarte si sa fie peste nivelul meu financiar. Daca il iubesc ii fac toate poftele, il spal pe spate, ii fac masaj…”, menționa Raluca Dumitru în trecut.

Loading...