boca

Manastirea Prislop a devenit pentru unii locul in care isi pot expune bogatiile. Mai exact, in ultimul an, cei mai multi tineri care ajung acolo, in loc sa se roage, aleg sa faca selfie-uri si sa isi etaleze bolizii. Tinerele poarta pantaloni cat se poate de scurti, ignorand persoanele din jur si uitand ca intr-o manastire nu se intra asa.

O femeie care vine la mormantul lui Arsenie Boca cu sotul de mai multi ani, este socata de cat de inconnstienti sunt unii tineri. Cei doi soti strang bani din pensii de cate 800 de lei. Ajung astfel ca in cateva luni sa stranga bani si sa viziteze iar mormantul. Femeia spune ca in trecut nu erau asa multi „credinciosi”. Anul acesta a avut loc un fel de „invazie” a celor care daca ajung la mormantul lui Arsenie Boca, cred ca li se indeplinesc toate dorintele.

„Vad masini de luz cu iconite in parbriz din care ies domnisoare pe tocuri, bronzate si machiate excesiv. Nu inteleg. Ele de ce vin? Ar putea macar sa se imbrace mai decent. Nu sunt exagerata, am fost si eu tanara dar in astfel de locuri nu se vine oricum.”

VEZI SI: Ce se intampla imediat dupa ce murim?-VIDEO

Se pare ca de 2-3 ani, aceasta manastire si mai precis, mormantul lui Arsenie Boca a devenit un loc foarte cunoscut care atrage zilnic zeci de vizitatori. Mereu este aglomerat acolo, fie ca e canicula, ploua sau e frig afara. Cum de ajung unii credinciosi peste noapte?

Loading...
loading...