ILIE NASTASE, tratat ca un INFRACTOR! Are INTERZISA intrarea in arena TURNEULUI de la WIMBLEDON

Organizatorii turneului de la Wimbledon au împărţit personalului care asigură paza la intrarea în arenă fotografii cu Ilie Năstase, măsură luată pentru împiedicarea fostului număr 1 mondial să asiste la meciurile programate în aceste zile.

Ilie Năstase (70 de ani) este anchetat de Federaţia Internaţională de Tenis, ca urmare a comportamentului avut la meciul de Fed Cup dintre România şi Marea Britanie. Atunci, fostul lider ATP a provocat un scandal uriaș (detalii, mai jos). O zi mai târziu, pe 23 aprilie, ITF l-a suspendat provizoriu pe Năstase şi i-a retras toate drepturile până la finalizarea anchetei.

De la ce a plecat totul?

Năstase, căpitan nejucător al echipei de Fed Cup a României, a fost suspendat de ITF pentru că le-ar fi insultat pe Johanna Konta și pe Anne Keothavong, căpitanul echipei Marii Britanii, precum și un arbitru și o jurnalistă, la meciul de la Mamaia, din 22 aprilie.

De asemenea, într-o conferință de presă susținută înaintea meciului de la Mamaia, Năstase a folosit cuvinte sexiste și rasiste în legătură cu faptul că Serena Williams este însărcinată.”Vom vedea ce culoare va avea copilul. Poate ciocolată cu lapte?!’, a spus atunci cel poreclit Nasty.

Sursa:Realitatea.net

Loading...

Lasă un răspuns