Un batrân dintr-o comună din zona orașului Roman a fost tinut mai multe ore pe holul spitalului din Roman, astăzi, dupa ce fusese adus cu o ambulanță.

Acesta repeta incontinuu cuvintele „Nu mai pot”, dar nimeni nu-i dadea atentie. Din filmare se vede ca desi sta in fata usii de intrare, apoi in zona de acces a salonului unde sunt preluate urgentele medicale, batranul este complet ignorat de personalul care trece pe langa el si ii inchide usa.

Uitati si voi cum se comporta medici de la roman la urgenta cu pacienti va rog sa dati mai departe sa ajunga la cine trebuie!

Dikirim oleh Madalina Mihaela Antohe pada 6 Januari 2017

VEZI SI: TULBURATOR dar adevarat: Barbat dat AFARA DIN SPITAL pentru ca este prea gras

Spitalul Municipal Roman a avut o replica in care a tinut sa sublinieze ca barbatul vine de cel putin 6 ori pe luna la spital fiind purtator cronic de sonda urinara pentru un adenom de prostata. Mai mult, ei sustin ca viata nu ii era pusa in pericol si ca in acele momente se ocupau cu urgente de tipul codului rosu.

Chiar si asa, nu este normal ca in camera de triaj sa nu existe macar un cadru medical care sa monitorizeze cazurile aflate in asteptare.

VEZI SI: ACUZATII GRAVE aduse cadrelor medicale dintr-un spital din Romania: ” L-au LEGAT pe tata DE PAT, l-au chinuit pana a facut INFARCT!”

Loading...
loading...