INCA O DUBLA SINUCIDERE. Doi indragostiti si-au pus capat zilelor intr-o CEREMONIE SATANICA. Detalii socante


Povestea a doi iubiţi au cutremurat o lume întreagă, după ce aceştia s-au sinucis în cadrul unei ceremonii satanice. Bărbatul care le închiriase celor doi o locuinţă, pentru a petrece Revelionul acolo, a făcut crunta descoperire.

O tânără de 23 de ani, Lilia Botuseva, şi iubitul ei din Germania, în vârstă de 30 de ani, au mers în satul Vlachata din Grecia pentru a sărbători Revelionul. Dar, au fost găsiţi morţi chiar înainte de trecerea în noul an de proprietarul casei pe care au închiriat-o pentru a celebrea Revelionul.

Autorităţile chemate la faţa locului au fost şocate să descopere într-o încăpere a casei, cuţite, lumânări şi o pentagramă satanică.

Poliţiştii greci consideră că cei doi s-au sinucis în cadrulul unui ritual satanic. Conform medicilor legişti, tânăra şi-a luat prima viaţa cu un cuţit şi partenerul ei ar fi urmat imediat. Acesta s-ar fi înjunghiat în baie.

Fata a fost dată dispărută de familie încă din luna iunie a anului trecut, dar aceasta şi-a contactat rudele, ulterior, spunându-le că se află în Erfurt, Germania.

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai noi ştiri din ţară, dar şi din întreaga lume, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem şi pagină de Instagram.
C.L.

Loading...

Lasă un răspuns