Mădălin Voicu şi-a câştigat celebritatea nu doar ca artist, ci şi ca politician, după ce a activat în Parlamentul României vreme de cinci mandate. Averea lui este, însă, de departe familia, pentru că are nu mai puţin de şapte copii cu cinci doamne pe care le-a iubit cu foc. Artistul a ţinut cu tot dinadinsul să pună lucrurile în ordine în familie.

Totul a început, sau mai bine spus s-a terminat, cu un proces derulat la Judecătoria Sectorului 2 din Capitală, în care Mădălin Voicu a avut calitatea de pârât, iar reclamantul a fost Bogdan Dan, unul dintre copiii făcuţi la tinereţe de simpaticul artist şi politician. De curând, magistraţii au închis dosarul: ”Ia act de recunoaşterea de paternitate formulată de pârâtul VOICU MĂDĂLIN ŞTEFAN cu privire la reclamantul DAN BOGDAN. Cu drept de apel în termen de 30 de zile de la comunicare”.

Cu alte cuvinte, oficial, Mădălin Voicu a fost stabilit ca fiind tatăl lui Bogdan, acum în vârstă de 37 de ani. Nu că ar fi fost un secret, pentru că Mădălin Voicu, în prezent secretar de stat la Ministerul Culturii, l-a prezentat public de mult timp ca find fiul său.

”Nu a fost vorba de un proces, căci nu m-am prezentat. Avocatul meus-a ocupat de tot, cu documente, a fost doar o procedură. Nu e nici un secret, nu am ascuns niciodată că e fiul meu, ba chiar l-am luat cu mine pe la emisiuniîncă de acum 15 ani. Practic, l-am recunoscut în acte ca fiind fiul meu. Băiatul vrea să se însoare, eram hotărât să fac asta de mult, discuţiile sunt de ceva vreme, acesta a fost doar un motiv în plus. Am ales acest moment pentru că mi s-a părut ca un fel decadou pentru el, un cadou de nuntă, pentru a-l trece în panoplia familiei Voicu în mod oficial, cu nume, cu bagaje, cu tot. S-ar fi întâmplat oricum, dar m-am gândit că este o ocazie potrivită” a explicat Mădălin Voicu. Data nunţii fiului său nu a fost stabilită încă, dar, cel mai probabil, va avea loc la sfârşitul anului, a precizat fostul deputat.

Sursa:cancan.ro

Loading...
loading...