INCENDIAR.Fosta avocată a lui Dragnea, poziţie neaşteptată după intervenţia BRUTALĂ a jandarmilor: Susţine arestarea celor care au COMANDAT REPRESIUNEA

Poziţie neaşteptată luată de avocata Maria Vasii, cea care l-a reprezentat pe Liviu Dragnea în dosarul Referendumul.

Ea a criticat extrem de dur intervenţia brutală a jandarmilor de la protestul Diasporei de vineri seara, din Piaţa Victoriei.
Avocata spune că este posibilă arestarea, sub acuzaţia de tentativă de omor, a jandarmilor care au agresat manifestanţii, dar şi a oficialilor care au comandat intervenţia, inclusiv a ministrului de Interne, Carmen Dan.

„Ne așteptăm la anchete penale serioase, la trimiteri în judecată, poate la arestări cu zecile de jandarmi, înalți funcționari, la nivel de prefect, miniștrii care au fost implicați în aceste acte de represiune”, a declarat, la Antena 3, Maria Vasii.

„Din punctul meu de vedere, procurorii vor ajunge la acuzația de tentativă de omor, pentru că atunci când lovești pe cineva în zona capului, nu poate fi decât tentativă de omor. Vă rog să aveți în vedere că regulamentele Jandarmeriei și manualele de practici de intervenții exclud zona capului, ori loviturile care au fost aplicate unor oameni care nu aveau niciun comportament violent sunt asimilabile unor veritabile acte de tentativă de omor”, a mai spus avocata, potrivit stiripesurse.ro.

Loading...