INCENDIAR. MARA BANICA dezvaluie SECRETUL din DORMITORUL lui POMOHACI. Detalii explozive.

Mara Bănică intervine din nou în scandalul care s-a format în jurul preotului Cristian Pomohaci. Vedeta TV a dezvăluit mai multe detalii legate de căsnicia acestuia.

Mai concret, ea a vorbit despre ce se întâmpla, sau mai bine zis ce nu se întâmpla în dormitorul preotului-vedetă și fosta sa soție, o celebră cântăreață de muzică populară.

„Eu din ce ştiu, soţia cu care s-a căsătorit şi a stat doi ani, s-a căsătorit virgină, era o fată de la ţară şi a divorţat de el virgină. Ar fi dezvirginat-o al doilea soţ, că ăsta nu a fost în stare să-i facă nimic, cu care a făcut şi un copil. Să mă ierte doamna Ileana că spun, dar nu mai pot. Asta e realitatea”, a declarat Mara Bănică.

Fosta soție a lui Pomohaci a vorbit și ea despre divorț. „Ce se scrie în hotărârea de divorţ e adevarat. După 2 ani de căsătorie, s-a răcit aproape de tot relaţia noastră şi de aceea am ajuns la divorţ. Dacă Dumnezeu nu a dat să rămân însărcinată, cine e de vină? Eu nu spun că nu s-a consumat casatoria, eu am spus că nu vorbesc de problemele personale ale mele. Atâta timp cât am spus că nu am rămas însărcinată, cred că era de înţeles”, a declarat Ileana Matuş.

Atunci când vine vorba despre orientarea sa sexuală începe altă poveste – Pomohaci a fost tolerat de BOR pentru homosexualitate, fiindca nu au existat dovezi.

Sursa:evz.ro

Loading...

Lasă un răspuns