INCENDIAR. MEGA-SCANDAL AMOROS la FCSB. BECALI a „deschis ancheta”

Mega-scandal în care sunt implicate soţiile lui Ovidiu Popescu şi Mihai Pintilii! Cele două sunt acuzate de o tânără, Ada, că au agresat-o în timpul meciului FCSB – Hapoel Beersheva în toaletă. Motivul scandalului ar fi reprezentat de faptul că tânăra a avut o relaţie extraconjugală cu Ovidiu Popescu.
UPDATE Ora 21.50: Surse din Poliţie declară că, până la această oră, presupusa victimă nu a depus nicio plângere cu privire la aceste fapte.

Gigi Becali, finanţatorul FCSB, a avut o reacţie în exclusivitate pentru CANCAN.ro, site-ul nr. 1 din România, în mega-scandalul momentului de la formaţia pe care o patronează. „Da, am auzit de scandal. Am vorbit cu Ovidiu Popescu şi Pintilii şi nu e nimic adevărat, e o minciună. Aşa şi despre mine poate spune cineva că am omorât pe nu ştiu cine, înseamnă că e adevărat?”, ne-a declarat Gigi Becali.
Tânăra Ada susţine că Alina Popescu şi Gabriela Pintilii au agresat-o în toaletă, în timpul meciului FCSB-Hapoel Beersheva, din cauza faptului că ea a avut o aventură cu Ovidiu Popescu. Tânăra a admis aventura cu fotbalistul formaţiei lui Gigi Becali.

„Cât de mult am aşteptat clipa asta, ca să te bat”, i-ar fi spus Alina Popescu Adei, potrivit stiripesurse.ro. Tânăra a mers la Spitalul Floreasca din Capitală după ce ar fi avut altercaţia cu soţiile celor doi fotbalişti FCSB. Ea ar fi suferit un traumatism cranio-facial şi o contuzie toraco-abdominală după ce ar fi fost bătută de Alina Popescu. Gabriela Pintilii, soţia lui Mihai Pintilii, ar fi ajutat-o pe Alina Popescu să o agreseze pe Ada.

Loading...

Lasă un răspuns