INCENDIAR. NUME „GRELE” la nunta lui ADI MUTU. Printre invitati,INTERLOPII Bebe Camataru si Iulian Bocu,zis Calu Boc

Supermediatizată, ba chiar vândută pe bani grei unei televiziuni, nunta lui Adrian Mutu a fost analizată și dezbatută vreo săptămână. De la rochia miresei și ”meniul de cinci stele”, până la consistența ”darului”. Există însă câteva aspecte ascunse (până acum) camerelor de luat vederi și, implicit, publicului larg. Este vorba despre câțiva invitați …mai aparte.

Libertatea a intrat în posesia unor imagini care scot la iveală o altă lume cu care fostul fotbalist, actualmente antrenor, pare să interacționeze. Indiferent de natura relațiilor, cert este că la nunta lui Adi Mutu au fost și nume ”grele” ale lumii (așa-numite) interlope a Bucureștiului.
De menționat ar fi Bebe Bărbulescu, zis Bebe Cămătaru, văr primar al fraților Cămătaru (Nuțu și Sile Balint), condamnat pe vremuri într-un dosar de trafic de droguri și cunoscut – în zilele noastre – mai degrabă pentru chefurile cu fotbaliști și maneliști. Prin oraș, Bărbulescu este cunoscut și ca unul dintre cei mai smecheri bătăuși.
La aceeași masă cu Bebe Cămătaru, la nunta lui Adrian Mutu petrece și Iulian Bocu, cunoscut mai degrabă după poreclă: Calu Boc. (stânga) . A fost închis, cu tot clanul Cămătarilor, într-un dosar de proxenetism. Sunt cunoscute și relațiile lui cu Gheorghiță Vasiloi – liderul clanului cu același nume – care a controlat firma ”hingherilor de mașini” din sectorul 6.

Atât Bebe Cămătaru, cât și Calu Boc au fost fotografiați, de-a lungul vremii, în compania fotbaliștilor celebri din România, în special la diferite chefuri și sărbatori. De altfel, inclusiv la nunta lui Mutu, ambii stau la masă cu fostul fotbalist, actualmente antrenor, Dan Alexa – care, dealtfel, este și finul lui Bărbulescu (Bebe Cămătaru).

Sursa:libertatea.ro

Loading...

Lasă un răspuns