INCENDIAR. S-A aflat CINE este IUBITUL Episcopului de HUSI, cel care apare in FILMARILE obscene.

Un fost coleg de clasa al preotului Ionut Ursac, cel care l-a santajat pe episcopul de Husi cu filmulete obscene, spune ca stie cine e tanarul care apare pe filmare.

Tudor Dragomir marturiseste ca a astept 10 ani pentru ca intreaga poveste sa iasa la suprafata.

“Am asteptat 10 ani sa iasa la iveala povestea asta. Ma bucur ca s-a intamplat si as vrea ca lumea sa afle de lucrul acesta. El (Ionut Ursac, n.r.) este in filmare, fara niciun dubiu“, a declarat fostul seminarist, Tudor Dragomir. De partea cealalta, Ursac, paroh la Deleni, nu pare sa aiba nicio mustrare de constiinta! Priveste senin faptul ca Episcopul trage, deocamdata, singur ponoasele unei marsavii fara precedent, petrecute in Biserica, si se bucur ca (inca!) presa nu a publicat neblurate imaginile care ii arata faptele din tinerete.

“Nu ma intrebati pe mine, ca eu am aflat din presa de toate lucrurile astea”, a declarat preotul Ursac, intrebat de ziaristi daca el este cel din imagini.
Grabit, s-a urcat intr-o masina buna, pe care, ca si parohia in sine, tot mai multe voci sustin ca le-ar fi obtinut gratie santajului facut ani la rand asupra Episcopului desfranat. Profita, deocamdata, ca presa nu a publicat imaginile neblurate, insa, probabil, nu mai este mult pana atunci. “Nu s-a intamplat nimic, totul e o inscenare”, a mai spus preotul Ursac.

Sursa:stirilekanald.ro

Loading...

Lasă un răspuns