Camioane vechi, soldați epuizați, adormiți pe parginea drumului, luptătoare cu tocuri înalte… Imaginea este una dezolantă, însă despre ce este vorba?- Adevărată față a armatei lui Kim Jong-un a fost dezvăluită în imagini din Coreea de Nord. Mai exact, în fotografiile făcute de un turist între Muntele Kumgang și orașul portuar Wonsan, pe coasta de est a Coreei de Nord, trupele lui Kim Jong-un sunt văzute muncind sau dormind lângă camioane stricate. Războiul, distanța dintre cele două țări – SUA și Coreea de Nord- replicile tăioase și amenințările frecvente din ultima perioadă, se duce, după cum se poate vedea și în planul loviturilor de imagine și al propagandei, fiecare încercând, cu toate armele posibile, să-l scoată pe celălalt din joc și să-i submineze autoritatea. Pe principiul, cel mai slab, pierde!

Astfel, dailymail.co.uk. prezintă o fotografie cu o luptătoare, în acțiune, însă în tocuri înalte, o alta care ilustrează cel puțin 14 bărbați înghesuiți pe un vehicul care are șase locuri… Unele camioane par a fi alimentate de generatoare de gaze naturale – o tehnologie neobișnuită în Europa de la sfârșitul celui de-al doilea război mondial. O altă realitate, căci în timp ce Kim Jong-un se mândrește cu puterea și priceperea armatei sale, fotografiile dezvăluie o poveste și o lume diferită și dezolantă. Așa să fie marea putere pe care o epatează dictatorul Kim, să fie mirajul unei imagini sau o lovitură de imagine pe care SUA eternei Rivale, Coreea de Nord?

VEZI SI: PLANUL ASCUNS in DECLARATIILE NIMICITOARE de RAZBOI ale lui Kim Jong Un. CIA avertizează: „Nu e doar un maniac nebun”

O altă imagine arată bărbați care încearcă să repare un camion învechit. „Nu am văzut mulți soldați în afară de ceea ce vedeți în imaginile mele”, a spus el. „Și nimeni nu arata gata de luptă”, precizeayă cu o urmă de ironie turistul care a făcut fotografiile, lucru surprinzător, deoarece Coreea de Nord este foarte strictă în ceea ce privește fotografia și fotografiatul.

Cu toate acestea, explică sursele citate, aceste imagini au fost realizate pe o cameră cu două compartimente pentru carduri de memorie, ceea ce înseamnă că toate fotografiile șterse au fost salvate automat pe al doilea card de memorie.

VEZI SI: Dezvăluire care a şocat SUA: Melania Trump NU ESTE Melania Trump. Video în articol

Nu rata promotiile! VEZI ULTIMELE OFERTE DE LA eMAG! Click aici!

Loading...