INCENDIAR. TRUMP si fiica sa, IVANKA, in IPOSTAZE CIUDATE!” Ceva nu e in regula cu relatia lor!”

 

 O publicatie americana a alcatuit un colaj cu cele mai ”ciudate” poze cu presedintele SUA si fiica lui, Ivanka Trump.

Americanii mereu glumesc pe seama relatiei foarte apropiate dintre Donald si fiica lui, insa unii dintre ei chiar au luat in serios situatia si cauta dovezi pentru a dovedi o relatie anormala. Astfel a aparut un set de poze realizate de-a lungul anilor in care fostul afacerist apare pupand-o dragastos si tinand-o in brate pe Ivanka.

Argumentele celor care cred ca Donald nu are un comportament normal sunt, printre altele, si faptul ca niciodata nu a fost atat de afectuos in public cu ceilalti copii ai sai sau cu sotia, Melania Trump.

În timpul unui discurs pe care l-a ținut în Dakota de Nord, președintele SUA a dezvăluit cum i se adresează fiica lui. „Ivanka mi-a spus: «Tati, pot veni cu tine?». Îmi place asta. Toată lumea o iubește pe Ivanka. Vino aici, scumpo”, a spus Trump, potrivit Metro.co.uk.

Ei bine, dacă nu vă sună deloc ciudat acest „tati”, aflați că, în engleză, „Daddy” este un apelativ cu conotații sexuale pe care multe femei cu fetișuri ciudate îl folosesc pentru a-și „alinta” partenerii sexuali în timpul actului.

În trecut, Donald Trump a declarat că „dacă Ivanka nu era fiica mea, probabil am avea o relație”. Dacă asta nu era destul, președintele american își laudă în permanență fiica, spune despre ea că este cea mai frumoasă și că are un „trup minunat”.

Cea mai scandaloasă declarație despre Ivanka ar fi fost făcută de Trump pe vremea când ea avea numai 13 ani: „Este greșit să fii mai atras din punct de vedere sexual de propria ta fiică, decât de soție?”. Gafa ar fi făcut-o în cadrul unui interviu acordat Washington Post, iar replica ar fi fost ștearsă de editorul Richard Cohen, care a prelucrat articolul.
Sursa:click.ro

Loading...

Lasă un răspuns