INCREDIBIL ce a gasit o femeie in CARNEA TOCATA: „Am crezut ca nu vad bine!”

coastemiel-umplute1

O femeie din Focsani a avut un soc cand s-a uitat in sacosa cu carne. Tocmai cumparase carne pentru ardei umpluti, cand a avut un soc. 

„Aveam carnea in acel vas, era gata de amestecat cu mirodenii. Am facut o gaura in mijloc pentru a pune ou si condimente. Am crezut ca nu vad bine, erau bucati de os, aratau ca niste aschii. Am controlat toata carnea, am gasit ramasite de plastic, parca ar fi bagat in masina de tocat bucati de plastic si oase de vita.”, a declarat Tudorache E.

VEZI SI: ALERTA! ANSVSA AVERTIZEAZA: „Am gasit E-Coli in mici, carne tocata si cas”. Trimite mai departe acest mesaj

Femeia a spus ca va face reclamatie, pentru ca nu vrea sa treaca si alti oameni prin ce a trecut ea. „Nu stiu de ce nu m-am gandit sa iau carne proaspata si sa mi-o toace in fata!” Sotul doamnei sustine ca a mai cumparat carne gata tocata si singura parte negativa era grasimea, care era intr-o cantitate mai mare. „Nu mancam des asa ca..putina grasime nu strica la sarmale sau ardei.”

De nenumarate ori, am fost avertizati sa cumparam carne proaspata si sa o tocam. Nu uitati ca au existat si alte cazuri surprinzatoare cand oamenii au gasit fie pene, fie unghii sau par in carnea tocata. Este indicat sa cumparati muschi sau bucati de carne, pe care sa le tocati acasa sau sa cereti in magazin sa vi le toace. Exista probabilitatea ca din nefericire sa fiti cei slabi in ecuatie, iar altii sa profite de voi si sa va „arunce” in carne tot felul de mizerii.

VEZI SI: REVOLTATOR! Un magazin romanesc vinde CARNE cu VIERMI in Marea Britanie – VIDEO

Loading...