INCREDIBIL! IN CE TARA TRAIM? „Am primit de la Elena Udrea intrebarile ce urmau sa mi se puna la DNA”


Declarațiile unuia dintre consilierii Elenei Udrea pot produce un adevărat cutremur în România! Ștefan Lungu spune că a primit, în 2011, de la Elena Udrea, o listă cu întrebările pe care urma să i le pună procurorii DNA.

”În 2011, am fost sunat să mă prezint la DNA Alba, în calitate de martor. Demisionasem din ministerul condus de Elena Udrea. Am sunat-o și i-am cerut ajutorul. M-am dus la ea, în seara acelei zile, și mi-a dat un avocat foarte cunoscut, al familiei Băsescu, și am primit, de la Udrea, întrebările pe care urmau să mi le pună cei de la DNA. Dosarul îl privea pe Adrian Gărdean.

Elena Udrea a spus că m-a dat afară de la minister după ce a primit note de la SRI. Eu am plecat de la minister prin demisie, nu prin demitere, și am plecat cu o lună înainte de a primi Udrea notele de la SRI.

Gărdean m-a rugat să-i dau o pungă cu bani lui Nastasia. 200.000 de euro. I-am dat punga lui Nastasia din partea lui Gărdean. Știam de ce îi dă banii. Eu sunt singurul interceptat. Nu există alte interceptări. Nu știu de ce.

Nu îmi e teamă de Udrea, ci de cineva care nu se vede. Îmi e teamă pentru viitorul familiei mele. Mi-a fost spartă casa cu noi în casă. Nu au luat nimic. Nici telefoane, nici tabletă. Au luat doar 80 de lei. Vom pleca din țară. Doamna Udrea e extrem de atentă cu investițiile dânsei.”, a spus Ștefan Lungu, fost consilier al Elenei Udrea, la Antena 3.

Elena Udrea le-a solicitat magistraţilor Curţii Supreme să ceară de la Serviciul Român de Informaţii (SRI) şi DNA Alba note informative în care s-ar arăta conivenţa infracţională a persoanelor judecate în dosarul ‘Gala Bute’, susţinând că în niciuna dintre ele nu este pomenit numele său.

„Ceea ce este important este şi care este motivul pentru care am decis, împreună cu avocatul Chiciu, să solicităm instanţei să ceară de la SRI, cât şi de la DNA Alba note informative în care se arată conivenţa infracţională a persoanelor implicate în acest dosar. O conivenţă infracţională din care niciodată SRI nu a spus că aş face parte, niciodată în nicio astfel de notă, fie că a fost primită de mine, fie că a fost primită de preşedintele României, fie că a fost primită la nivelul de prim-ministru nu s-a pomenit numele meu”, a declarat Elena Udrea, la Curtea Supremă.

Sursa:stiripesurse.ro

Loading...

Lasă un răspuns