Incredibil! Dăncilă face o GAFA de PROPORTII tocmai la Bruxelles!

Premierul Viorica Dăncilă face gafe după gafe. Primul-ministru avut o exprimare bizară, miercuri, cu ocazia discursului susținut la Bruxelles, la ceremonia dedicată Zilei Internaționale de Comemorare a Victimelor Holocaustului.

Premierul Viorica Dăncilă a spus, în discursul susţinut la Bruxelles, la ceremonia dedicată Zilei Internaţionale de Comemorare a Victimelor Holocaustului, că România va organiza un eveniment care-şi propune ”să contribuie la sprijinirea combaterii negaţionalismului şi a Holocaustului”,

��Negaţionalism” este un cuvânt care nu există în limba română. De asemenea, ”combaterea Holocaustului” este o exprimare nepotrivită şi incorectă, deoarece Holocaustul este un termen utilizat pentru a descrie uciderea a aproximativ 6 milioane de evrei în timpul celui de-Al Doilea Război Mondial, ca parte din „soluţia finală a problemei evreieşti”, un program de exterminare a evreilor care a fost îndeplinit de Adolf Hitler. ”În luna martie 2019, vom organiza un eveniment care-şi propune să contribuie la sprijinirea combaterii negaţionalismului şi a Holocaustului, prin reuniunea la Bucureşti a reprezentanţilor celor mai relevante muzee guvernamentale din Europa şi nu numai, în domeniul istoriei Holocaustului.” – a spus, miercuri, premierul Viorica Dăncilă, aflată la Bruxelles.

Loading...