INCREDIBIL.După 36 de ani de PUSCARIE a violat-o pe sora amicului de pahar! MOTIVUL este HALUCINANT

Pușcăriașul Radu Fonea a fost condamnat de cinci ori și se laudă cu 36 ani de închisoare. La șase luni după ce a fost eliberat condiționat, a ajuns, din nou, după gratii.

Magistrații Judecătoriei Petroșani au decis, miercuri, începerea procesului în care Radu Fonea, un recidivist de 57 de ani, este acuzat că a violat și tâlhărit o femeie, sora amicului său de pahar. Pușcăriaș cu state vechi în penitenciarele din România, cel poreclit „Fonici” fusese eliberat condiționat, în iulie 2017, după ce ispășise 10 din cei 13 ani de închisoare, pedeapsă aplicată tot pentru un viol și o tâlhărie. După ultima „ispravă”, care a avut loc la sfârșitul lunii ianuarie, el nu a recunoscut violul și tâlhăria, ci doar faptul că a agresat femeia ca să îl răzbune pe amicul său, pe motiv că se poartă foarte urât cu fratele ei.

Fonea și cu fratele victimei au băut până seara. Apoi, recidivistul a plecat. Dar s-a întors, a forțat ușa casei, a lovit-o pe femeie cu pumnii, a amenințat-o cu un cuțit și a supus-o la perversiuni sexuale. Anchetatorii au stabilit că, după ce a comis violul, Fonea ar fi răscolit casa femeii și a plecat cu suma de 130 de lei.

După ce a fost prins, pușcăriașul nu și-a recunoscut faptele, în timpul audierilor. Le-a spus anchetatorilor că a agresat-o pe femeie, după ce a observat că se poartă foarte urât cu fratele ei. Au fost însă alte probe care l-au legat pe Radu Fonea de faptele reclamate de victimă, astfel că recidivistul a fost arestat, iar dosarul a ajuns pe rolul instanței de judecată, la finele lunii martie. Săptămâna aceasta, marți, Judecătoria Petroșani a decis prelungirea mandatului de arestare, iar miercuri a dispus începerea procesului.

Loading...