Femeia înecată împreună cu familia în Dunăre, găsită de autorităţile din Serbia, ar fi fost deja înmormântată la sârbi fără acordul rudelor din România.Situaţie incredibilă în Serbia după ce femeia moartă în tragicul accident rutier produs în judeţul Caraş-Severin a fost găsită pe malul Dunării, la o distanţă de aproximativ 60 de kilometri de la locul accidentului.

Autorităţile din Serbia i-au anunţat pe români cu privire la cadavrul găsit în Dunăre, iar rudele femeii i-au confirmat identitatea. Totuşi, rudele spun că autorităţile sârbe au îngropat-o deja pe femeie fără acordul lor.

Între timp, autorităţile din România continuă căutările celorlalţi trei persoane care s-au înecat şi au dispărut în Dunăre după accident. Soţul femeii, dar şi copiii lor, un băiat de 22 de ani şi altul de numai trei ani, se aflau în autoturismul care a căzut în Dunăre.

Potrivit unor informaţii noi, cei patru ar fi fost luaţi la ocazie de şoferul care a reuşit să scape cu viaţă în urma accidentului, ei fiind transportaţi ilegal.

Mai mult, scafandrii care au recuperat maşina din Dunăre au făcut o descoperire şocantă: bancheta din spate era lăsată pe faţă, astfel că, cel puţin trei persoane, ar fi stat în maşină ca într-o conservă.

ULTIMA ORA: BATAIE IN DIRECT! VEZI AICI VIDEO DE LA PROTESTUL DIASPOREI DIN PIATA VICTORIEI!

Loading...