gethumbdetails-1-465x390

Chiar dacă ieri, 13 septembrie interlopul Belgian Tănase, figura pe siteul poliței române ca și urmărit internațional, fiind condamnat la 4 ani de închisoare și căutat în întreaga lume, acesta s-a întors în România fără ca poliția să-l poată atinge nici cu un deget. Mai mult fiul interlopului  a transmis live pe facebook momentul întoarcerii în țară a tatălui său cu un avion de linie Paris-Iași.

De ce a reușit interlopul Tănase să-și bată joc de Poliția Română?

Jurnaliștii de la Adevărul au prezentat astăzi povestea incredibilă a interlopului care după ce s-a sustras 9 ani de efectuarea condamnării fugind din țară, a reușit să umilească într-un mod fără precedent autoritățile române.

VEZI SI: INTERLOPUL care a SOCAT Romania cu faptele sale in stilul JIHADISTILOR din Statul Islamic

Belgian Tănase a fost condamnat în anul 2007 pentru conducere fără permis și pentru faptul că a refuzat să se supună testelor biologice de identificare a alcoolului din sânge. Deoarece nu se afla la prima infracțiune de acest fel, pe numele său existând mai multe dosare penale deschise pentru astfel de fapte, interlopul a fost condamnat la 4 ani de închisoare cu executare. A doua zi după ce a primit pedeapsa interlopul a dispărut și timp de 9 ani de zile Poliția Română nu a reușit să dea de urma lui chiar dacă a fost emis și un mandat internațional de urmărire.

La mai bine 9 ani de la condamnare interlopul a fost arestat în Franța dar pedeapsa sa deja fusese anulată de 4 zile. Acest lucru s-a întâmplat deoarece legea penală din România spune că pedepsele de sub zece ani cu executare se prescriu după 5 ani plus durata la care a fost condamnat infractorul. În cazul lui Belgian Tănase la 9 ani după condamnare. Astfel acesta a fost eliberat de autoritățile franceze și s-a întors liber acasă unde a făcut și tam tam cu ocazia revenirii. Polițiștii români, care nu au putut să-l găsească timp de 9 ani de zile, s-au uitat neputincioși cum interlopul s-a întors liber acasă și acum își petrece cum vrea viața. Mai mult interlopul a fost filmat cum face semne obscene spre cei care l-ar fi vrut închis.

VEZI SI: CEL MAI CAUTAT INFRACTOR ROMAN RADE DE POLITIE PE FACEBOOK

Belgian este fratele celebrului  interlop Cosmos Tănase, liderul clanului Tănase care în prezent este în închisoare după ce a fost condamnat la zece ani  de puşcărie pentru trafic de droguri.

Sursa: nuv.ro

Loading...
loading...