Un bărbat dintr-o localitate din Suceava a fost ucis cu sânge rece, în urmă cu câteva zile, la o petrecere dată în casa unui prieten. Suspectul este chiar proprietarul casei, iar totul ar fi pornit de la o ceartă dion gelozi, scrie monitorulsv.ro

Victima Ioan Ilaş a venit acasă la suspectul Mihăiţă Airinei, aşa cum obişnuia în ultima perioadă. Acasă la acesta din urmă erau mai multe persoane, inclusiv o femeie la care râvneau amândoi.

Cei doi s-au luat la ceartă din cauza femeii, iar scandalul s-a transformat într-o bătaie în toată regula. Victima a fost lovită de mai multe ori, după care a fost aruncată pe geam. Agresorul nu s-a oprit aici, ci a continuat strângându-l de gât cu un prelungitor, până când Ioan Ilaş a rămas fără suflare.

Deşi au fost martori la crimă, petrecăreţilor nu le-a păsat câtuşi de puţin de cele petrecute, aşa că au continuat să chefuiască nestingheriţi. Cel care a anunţat autorităţile a fost un vecin ajuns la petrecere, care a observat că victima nu mai prezenta semne de viaţă.

A sunat de urgenţă la 112, însă când au ajuns echipajele medicale şi cele ale poliţiei, era deja prea târziu.

Mihăiţă Airinei a fost arestat pentru comiterea infracţiunii de omor.

Sursa:observator.tv

Nu rata promotiile! VEZI ULTIMELE OFERTE DE LA eMAG! Click aici!

Loading...