Informație-BOMBĂ! Ministerul Justiției recunoaște că are DOUA PROTOCOALE secrete cu SRI! Amănunte INCENDIARE!


Informație-BOMBĂ! Ministerul Justiției recunoaște că are două protocoale secrete cu SRI! 

Informatia a fost obtinuta de Asociatia Forumul Judecatorilor din Romania, in urma unei solicitari de acces la informatii de interes public adresata MJ, arata un comunicat al FJR remis duminica Ziare.com.

„La nivelul Ministerului Justitiei exista doua protocoale clasificate incheiate intre Ministerul Justitiei si Serviciul Roman de Informatii. Primul protocol de colaborare este incheiat exclusiv pe problematica prevenirii si combaterii terorismului, iar al doilea protocol reprezinta organizarea si functionarea Sistemului National de Prevenire si Combatere a Terorismului”, se arata in raspunsul oferit FJR de Ministerul Justitiei.

Apoi, institutia mentioneaza ca nu poate divulga nimic din continutul celor doua protocoale clasificate pentru ca documentele „au caracter nepublic” si datele din acest domeniu „sunt exceptate de la liberul acces al persoanelor”, acordat in temeiul articolului 31 din Constitutie, ale carui limite sunt stabilite de aliniatul 3, care arata ca „dreptul la informare nu trebuie sa prejudicieze securitatea nationala”.

Amintim ca in luna august judecatorul Cristi Danilet a publicat pe blogul sau 6 protocoale semnate de ministrul Justitiei, Tudorel Toader.

 

Loading...